Music through the lens!

Stap binnen in een wereld waar muziek tot leven komt: through the lens!
Al meer dan twee decennia doorkruis ik als fotograaf de meest betoverende zalen, theaters en concertlocaties.

Mijn missie? De energie, emotie en magie van elk optreden vastleggen, zodat je achteraf kunt zeggen:

“Ik was daar, en het was episch!”

Met een portfolio vol samenwerkingen met diverse acts, sta ik klaar om elke muzikale ervaring te vereeuwigen. Ben jij klaar om de betoverende wereld van live muziek door mijn lens te ontdekken?
Let’s capture the moment!

THEATER

robert gort fotografie theater concert

Stap in de magische wereld van theaterfotografie, waar uitdaging en eer samenkomen in één klik!

In de fluisterstille coulissen van theaters ontvouwt zich het meest intieme portret van de artiest. Tijdens elke voorstelling onthullen zij hun verhaal, soms fluisterend intiem, soms bruisend uitbundig, waarbij het publiek (soms letterlijk) op het puntje van hun stoel zit.

Mijn missie? Elk moment vastleggen zonder de betovering te doorbreken, terwijl ik alle emoties en nuances omarm.

Van het majestueuze Koninklijk Theater Carré tot de betoverende ambiance van het AFAS Circustheater in Scheveningen, en mijn eigen geliefde thuistheater Schouwburg Het Park in Hoorn: elk podium heeft zijn eigen verhaal.

Benieuwd naar de geheimen die mijn lens onthult?

Welcome to the enchanting world of theater photography!

CONCERTZAAL

robert gort fotografie concert-AHOY

Welkom in de wereld van concertfotografie, waar grote zalen als AFAS Live, AHOY en Ziggo Dome dienen als het ultieme decor voor muzikale hoogtepunten – niet alleen voor de band, maar ook voor mij als fotograaf. Hier geen grenzen aan intimiteit, maar juist de vrijheid om me volledig te laten gaan, om de pulserende energie van het concert vast te leggen. Soms vanaf de achterste rij, dan weer vanuit de front of house, in de fotopit of zelfs op het podium zelf.

Mijn missie? De atmosfeer vangen, het feest omarmen en laten zien wat voor onvergetelijke avond het was.

In kleinere zalen, zoals Paradiso, 013 en de Effenaar, is het spel anders. Hier zit je bovenop de act, meng je je tussen het publiek en voel je het vuur van het concert letterlijk branden. Het is een ware traktatie om te mogen doen, en ik hoop dat je dat voelt wanneer je mijn beelden voorbij ziet komen.
Laat de muziek je meenemen en geniet van de rit!

IN OPDRACHT

robert gort fotografie in opdracht

Stap achter de schermen en ontdek een ander facet van het artiestenbestaan!
Naast het podiumwerk, spelen artiesten een rol in het promoten van hun kunst, zowel in het land als op (sociale) media. En wie wordt er vaak ingeschakeld om dit te realiseren? Juist, yours truly.

Van het vastleggen van groeps- en portretfoto’s voor posters, banners, en zelfs CD/DVD/LP-hoezen (ja, die bestaan nog!), tot het verkennen van de meest verrassende locaties, van lege theaters tot een leeg AHOY, de natuur, een stad of mijn eigen studio.

Voor elke toepassing is er een geschikte setting te bedenken. Het is een eer en het ultieme bewijs van vertrouwen wanneer een act mij vraagt voor een shoot.

Het lastigste? Mijn mond houden. Vaak gaan er weken of maanden voorbij voordat het resultaat eindelijk naar buiten mag…

Het wachten is op die ene magische onthulling!

Wil je jouw evenement, show of promotiecampagne naar een hoger niveau tillen?

Boek mij als jouw persoonlijke fotograaf en laat mij jouw verhaal vastleggen op beeld! Met meer dan twee decennia ervaring in het vastleggen van de magie van live optredens en promotiemateriaal, ben ik er klaar voor om jouw visie tot leven te brengen.
Ik werk uitsluitend op uitnodiging van artiesten, bands, management of zalen, dus aarzel niet langer. Neem vandaag nog contact met me op en verzeker jezelf van spectaculaire beelden die de essentie van jouw event perfect vastleggen.

Let’s make magic happen!

O, ja . . . Wacht niet te lang,
want hoewel mijn passie voor het vastleggen van onvergetelijke momenten grenzeloos is, kan ik helaas maar op één plaats tegelijk zijn.