Deze avond ga ik niet snel vergeten.
Sinds het begin van de Jees ben ik erbij, alle belangrijke momenten vastgelegd en er is een mooie relatie ontstaan tussen de mannen en mij van waardering en vertrouwen.
Dit maakt het mogelijk om op moeilijke momenten zoals gisteren, maar vooral vanavond mijn werk te doen.
Diep respect voor de beslissing van Jan de Witte om het gespreide bed te verlaten om zijn droom na te jagen. Op een avond als dit zou je bijna terugkrabbelen….
En dan Robin, ik ken hem al een tijdje en het is een goeie gast, vanaf vanavond mag hij officieel in dat warme nest dat de 3JS is plaatsnemen. Zijn welkom vanavond was oprecht en goed, met zijn rol kon hij direct de 1300 aanwezigen laten zien dat hij de juiste man is om het stokje over te nemen. Hij zal dat doen op zijn manier en zo nieuwe impulsen geven aan het bandje dat ik zo graag mag.
Muziek is emotie en vandaag was er heel veel muziek!
♥️?