Fotografie Cursus – Workshop

Ontgrendel jouw fotografische potentieel in slechts één dag!
Heb je altijd al gedroomd van het verbeteren van je fotografievaardigheden, maar zijn lange cursussen en groepslessen niet jouw ding? Ontdek de magie van fotografie met Robert Gort Fotografie, waar je in slechts één dagdeel de essentiële kneepjes van het vak leert.

Mijn fotografiecursussen zijn volledig afgestemd op jouw interesses, aangeboden in privélessen voor een persoonlijke en doelgerichte ervaring. Waar wacht je nog op? Neem de stap naar meesterlijke fotografie en maak vandaag nog een afspraak!

Vele tevreden deelnemers zijn jou al voorgegaan. Lees de lovende reviews en ontdek hoe Robert Gort Fotografie met eenvoudige tips jou naar een volgend level tilt.

Twijfel niet langer; jouw fotografische reis begint hier!

Fotografie workshop

Ik vond het best spannend, zo’n workshop, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan, veel geleerd van je.

Jadey Smit

Robert je kunt niet alleen fantastisch fotograferen, maar je kunt het ook nog eens geweldig duidelijk uitleggen. Complimenten!

Edwin Küller

Op aanraden van kennissen bij je geweest en geen seconde spijt van, wat een duidelijke uitleg geef jij.

Anne Mieke

In deze workshop precies geleerd wat ik wilde weten, gezellig dag met klein groepje. Perfect geregeld hoor, dank je wel.

Jan Meijers

Wat een leerzame dag en dat in mijn eigen dorp, wist niet eens dat dit in Avenhorn werd gegeven, top!

Mieke Kolfoort

Tijdens de workshop Basis Fotografie leer ik je in één dagdeel hoe je prachtige foto’s maakt zonder gebruik te maken van de automatische stand van je camera.
Wanneer de camera op automatisch staat, worden alle instellingen door de camera bepaald en heb je geen controle over het eindresultaat van de foto. Deze persoonlijke les wordt één op één gegeven, wat een gegarandeerde 100% persoonlijke aandacht betekent!
Ongeacht je kennisniveau of het merk/type van je camera, ik zorg ervoor dat je de basisprincipes van fotografie onder de knie krijgt in slechts één dagdeel!

Wat ga je leren/doen?

– Je ontdekt wat de camera precies doet wanneer deze op de automatische stand staat (en waarom dit eigenlijk een beperkende functie is).
– Je leert hoe je omgaat met ISO-waarden.
– Je begrijpt de cruciale rol van sluitertijden voor het verkrijgen van scherpe foto’s.
– Je ontdekt de kracht van het correct toepassen van diafragma.
– Elke fase van de cursus wordt getest met je eigen camera en zal worden toegelicht op een groot scherm.
– Met behulp van voorbeelden en praktische oefeningen leer je de onderlinge verbanden tussen de instellingen te begrijpen.
– Jouw persoonlijke fotografische interesses staan centraal in de voorbeelden, zodat je naar huis gaat met de juiste basiskennis die relevant is voor jouw interessegebied, ongeacht of dit nu sport, spel, kinderen, natuur of straatfotografie betreft!

lesruimte robert gort fotografie

Ontdek de veelzijdige wereld van fotografie met deze unieke workshop, waar je kunt deelnemen met elk merk en type fotocamera. Of je camera nu al een paar jaar oud is of splinternieuw uit de doos komt, deze workshop is perfect voor jou. Zelfs als je onlangs een camera hebt aangeschaft, biedt deze workshop een uitstekende basis om met fotografie te beginnen en tegelijkertijd vertrouwd te raken met jouw eigen camera.
Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar het ontsluiten van jouw creatieve potentieel!