BEDRIJFSFOTOGRAFIE: ‘DE KLANT VERDIENT HET BESTE’

Door jarenlange ervaring in vele branches kom ik door heel het land bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer. Of het de locale tegelzetter betreft, timmerman, gemeente, museum, woningbouwbedrijf of autobedrijf, bij je collega ben ik al geweest!

HONDA WELMAN

Honda Welman staat bekend als betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig! Klanten komen uit heel Nederland naar Welman en om de klanten een goed beeld te geven van wat Welman te bieden heeft zijn goede foto’s onmisbaar. Ik verzorg alle fotografie voor het bedrijf, van productfoto’s tot uitleveringen van verkochte auto’s van het fotograferen van de te verkopen auto’s tot sfeerbeelden voor campagnes en website.

Bedrijfsfotografie voor Sanidirect Nederland

SANIDIRECT NEDERLAND

Sanidirect is de snelstgroeiende sanitairketen in Nederland. Door heel Nederland fotografeer ik vestigingsmanagers met mijn mobile fotostudio voor marketing doeleinden. Badkamer opstellingen, productfotografie en bedrijfspanden alle voorkomende foto opdrachten zijn voorbij gekomen de afgelopen paar jaar. Foto’s komen terug in banners in de winkels, op etalageramen, in folders, magazines en website.

Bedrijfsfotografie voor De Jacobijn Maaltijdverzorging

DE JACOBIJN MAALTIJDVERZORGING GRONINGEN

Kwalitatief goede maaltijden, ambachtelijk bereid, daarvoor is De Jacobijn verantwoordelijk in een groot deel van Groningen. Honderden ouderen maken dagelijks gebruik van de diensten van De Jacobijn. Foto’s van het bedrijf, de bereiding van de maaltijden, de maaltijden zelf én het traject van keuken tot op de eettafel, alles heb ik voor De Jacobijn in beeld gebracht.

Bedrijfsfotografie voor Techno-Solutions

TECHNO SOLUTIONS TOEGANGSTECHNIEK

Valmanschap is meesterschap, een oude spreuk maar zo van toepassing op Fred van Loodam’s TechnoSolutions. Expert in toegangstechnieken en daarom kom je zijn ‘sticker’ op steeds meer toegangsdeuren tegen. Bij winkels, kantoren, bedrijfspanden en meer.
Op de website geven we door toepassing van verschillende foto’s een indruk van zijn bedrijf.

Bedrijfsfotografie voor Fides Verhuurdiensten

FIDES VERHUURDIENSTEN GRONINGEN

De zoektocht naar woonruimte is zeker in een studentenstad als Groningen een uitdaging. Fides verhuurdiensten speelt daar op in door verhuurder en woningzoekende met elkaar in contact te brengen. Om de herkenbaarheid van het werkgebied te versterken heb ik voor Fides een aantal foto’s gemaakt in de regio waarmee de website aangekleed is.